BELANGRIJK: MAKKELIJKONTBIJT / AWESOME NUTRITION respecteert de privacy van de personen die van haar diensten gebruik maken en stelt de bescherming daarvan te allen tijde voorop.

MAKKELIJKONTBIJT / AWESOME NUTRITION gaat zo zorgvuldig mogelijk om met alle gegevens die zij ontvangt en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we niet door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waarom u specifiek heeft gevraagd.

MAKKELIJKONTBIJT / AWESOME NUTRITION geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor gebruik door onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy.

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van MAKKELIJKONTBIJT / AWESOME NUTRITION is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Typefouten en/of foutieve prijzen zijn voorbehouden. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Herbalife logo’s, de naam, foto’s en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International of Americas Inc.

MAKKELIJKONTBIJT / AWESOME NUTRITION logo’s, de naam, foto’s en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van HERBASTYLE24.